Translate

Monday 8 November 2004

HUWELIJK: ALEXANDRINE SCHIMMELPENNINCK VAN DER OIJE (28) EN FLORIS VAN DE LOO (36)

Een 'enig' verhaal, vindt moeder Nelleke Schimmelpenninck van der Oije de ontmoeting tussen haar dochter Alexandrine en Floris van de Loo. 'Ze zijn gewoon gekoppeld,' zegt ze. Alexandrine, fysiotherapeut, maakte zo'n goede indruk op een van haar vrouwelijke patiënten, dat die informeerde of ze nog vrijgezel was. De patiënt, Kathelijne van de Loo, had namelijk een leuke broer in de aanbieding. Met een rood hoofd gaf Alexandrine haar telefoonnummer en snel daarna belde Floris op voor een afspraakje.

Tijdens de kennismaking van beide families, verklapten Floris' ouders dat hun zoon nooit eerder een meisje mee naar huis had genomen. 'Dat hij dat nu wel deed, vonden we een goed teken,' zegt Alexandrines moeder. Met Floris, IT-consultant bij Logica CMG, heeft Alexandrine het volgens haar getroffen. 'Hij is buitengewoon trouw en loyaal.' Alexandrine zorgt er op haar beurt voor dat de twee zich nooit vervelen. Nelleke: 'Ze is heel ondernemend en zit vol plannen.'

Floris, wiens vader internist is, vroeg Alexandrine ten huwelijk in Canada. De sportievelingen waren in de Rocky Mountains voor een wandelvakantie.

No comments:

Post a Comment