Translate

Monday 13 December 2010

Wiener Ball 2011 - 44e Oostenrijkse debutantenbal



Geachte dames en heren, gasten en vrienden van het Wiener Ball

Het bestuur van de Stichting Österreich Kultur und Wirtschaft is bijzonder verheugd u te kunnen berichten, dat op zaterdag 5 februari 2011 het 44e Wiener Ball zal plaats vinden.
Evenals vorige jaren zal Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan zee op deze dag haar deuren openen voor de grandeur van het Wiener Ball.

Uitgangspunt voor het Wiener Ball in Nederland blijft nog steeds het wereldberoemde Opernball in Wenen.
Het Wiener Ball in Nederland wordt internationaal gezien als één van de mooiste bals buiten de Oostenrijkse landsgrenzen.

Het bestuur van de Stichting Österreich Kultur und Wirtschaft heeft er voor gekozen haar beproefde concept ook dit jaar weer te handhaven.
Dit houdt onder meer in, dat u de gehele avond kunt genieten van de heerlijke hapjes en drankjes die Grand Hotel Huis ter Duin u zal aanbieden.

De 64 debutanten, die op zaterdag 5 februari 2011 de openingsceremonie zullen verzorgen, tonen zich zeer gemotiveerd om onder leiding van dansleraar W. Feddema een prachtige openingsceremonie in te studeren.

Op één punt wijkt de Stichting Österreich Kultur und Wirtschaft, op veler verzoek, af van een jarenlange traditie. Het bal wordt in 2011 op zaterdag gehouden in plaats van op vrijdag. Deze wijziging is voornamelijk gestoeld op praktische overwegingen.

Om het u als gast van het Wiener Ball nog eenvoudiger te maken, zullen alle reserveringen voor het Wiener Ball 2011 verlopen via Grand Hotel Huis ter Duin (071-3619220).

Op deze site kunt u keuze maken uit de verschillende mogelijkheden, die het Wiener Ball u biedt.

Wij adviseren u uw reservering niet te lang uit te stellen, zodat u zich kunt verzekeren van een goede zitplaats.

Het bestuur van de Stichting Österreich Kultur und Wirtschaft hoopt u allen tezamen met uw familie, vrienden en andere gasten van harte te mogen verwelkomen op het 44eWiener Ball op zaterdag 5 februari 2011 in Grand Hotel Huis ter Duin!!

No comments:

Post a Comment