Translate

Wednesday 19 August 2009

Monarchen.nl adverteert met "Russische Bruiden"

Op de website monarchen.nl van de kruiperige en onderdanige Maarten van der Meer, die zich graag Maarten "Heuff" van der Meer noemt, zonder dat hij hier recht op heeft, wordt tegenwoordig tegen betaling geadverteerd met "Russische Bruiden". Op de website werd door een lezer van Nobility News de volgende advertentie aangetroffen:

"Mooie Russische Bruiden
Russische bruiden voor dating en
huwelijk. Schrijf je nu gratis in.
www.RussianEuro.com"

Maarten van der Meer haalt kennelijk zijn schouders op als hij wordt geconfronteerd met het feit dat wereldwijd er jaarlijks 600.000 tot 800.000 mannen, vrouwen en kinderen worden verhandeld. 80 procent daarvan is vrouw, 50 procent zijn kinderen. Het overgrote deel van hen komt terecht in de gedwongen prostitutie. Schrikbarende aantallen waar vaak internationale criminele netwerken achter zitten. Het is tegenwoordig de snelst groeiende criminele activiteit, waar helaas nog steeds heel makkelijk veel geld mee verdiend kan worden.

Commentaar
Ze adverteren tegenwoordig ook met Thaise bruiden:
"Thai Huwelijken
Bloedmooi Thai Vrouwen Willen U Als Bruidegom. Word Nu Gratis Lid!
www.ThaiLoveLinks.com"

Wat een vertoning van deze onnozele hals. Hij verwijst in een van zijn artikelen ook naar een ingezonden brief in HP. Wat hij vergeet te melden is dat voor de plaatsing van de brief door de redactie later een excuus is aangeboden. De brief was afkomstig van Peter Hofman Kolk, die als lid van het Koninklijk Nederlandsch Genootschap voor Geslacht- en Wapenkunde is geroyeerd wegens wangedrag. Momenteel is Peter Hofman Kolk opgenomen in een psychiatrische inrichting in Haarlem. Een 'beetje dom' om uitgerekend deze man te citeren.

Peter de Jonge